Menu

tentoonstelling ‘Over de rand’ in STAM Gent

Naar aanleiding van haar 40-jarig bestaan in 2013 startte OMGEVING een eigen, onafhankelijk onderzoek naar een mogelijke toekomst voor de Gentse stadsrand. Met dit onderzoek verbeelden wij de potenties van de stadsrand en brengen wij deze onder de aandacht. Wij geloven dat de stadsrand een belangrijke rol kan spelen in het formuleren van waardevolle antwoorden op verschillende maatschappelijke uitdagingen. Zo illustreren concrete projecten in Drongen, Evergem en nabij het E17-viaduct een mogelijke toekomst voor de Gentse stadsrand op basis van de lokale opportuniteiten die zich aandienen. Parallel is aan kunstenaar Victor Enrich gevraagd drie grafische werken te maken als reflectie op de voorgestelde projecten.

Wij nodigen u graag uit een bezoek te brengen aan het Gentse stadsmuseum STAM, waar de resultaten van dit onderzoek en de drie kunstwerken van Victor Enrich tot 28 augustus 2016 worden tentoongesteld.

« terug naar overzicht

OMGEVING