Menu

persmoment herinrichting DenderNoord

Op het persmoment van 17 mei 2016 heeft de stad Aalst het herinrichtingsplan ‘bedrijventerrein DenderNoord’ voorgesteld. Het herinrichtingsplan is opgemaakt door OMGEVING met ondersteuning van QUARES, De Keuster Advocaten en Alligence.

De stad Aalst wil in samenwerking met het Vlaams agentschap Innoveren en Ondernemen het openbaar domein van DenderNoord (Lion D’Or, Wijngaardveld, Tragel, Hofstade, Gilbos) opwaarderen om dit verouderde bedrijventerrein van 160 hectare te revitaliseren. Daarmee wil zij tegemoetkomen aan een aantal uitdagingen in de verkeersstructuur (ontsluiting, gevaarlijke kruispunten), parkeren, beeldkwaliteit, groenvoorzieningen en wateroverslag.

Het herinrichtingsplan vormt de komende jaren de leidraad in de omvorming tot een hedendaags en toekomstgericht bedrijventerrein.

« terug naar overzicht

OMGEVING