Menu

speellandschap Beringen geopend

Op zondag 11 september 2016, tijdens het weekend van de Mijnhappening, is het speellandschap op de Avonturenberg in Beringen geopend voor het publiek.

In januari 2015 won het team OMGEVING – Carve – Krinkels met dit uitdagend ontwerp de prestigieuze internationale design en build prijsvraag voor een speellandschap op de mijnterrill in Beringen. Ondanks de extreme weersomstandigheden en moeilijke werfsituatie op de steile terril van 60 meter hoog, zijn de werken op tijd afgerond.

Het speellandschap met diverse speelattracties- en uitdagingen vormt een waardevolle toevoeging aan de transitie van het grootste industriële erfgoed van Vlaanderen naar een toeristisch-recreatief topproject. Het masterplan van de volledige site van de Avonturenberg werd opgemaakt door Antea.

Meer info over dit project vind je hier.

« terug naar overzicht

OMGEVING