Menu

sportpark Sneppenbos geopend

Onder massale belangstelling is op zaterdag 24 september 2016 het nieuwe sport- en recreatiecentrum Sneppenbos geopend. Op Sneppenbos krijgen twintig Boechoutse sportclubs een nieuwe vaste stek. Het sportpark omvat twee kunstgrasvelden, een natuurgrasveld, atletiekaccommodatie, een joggingparcours en zes pétanquevelden. Indoor biedt Sneppenbos een grote sportzaal van 45 op 30 meter, een zaal voor gevechtssport, een parketzaal, 23 kleedkamers, een vergaderruimte en een polyvalente zaal met een bar en professionele keuken. Het gebouw werd door OMGEVING in nauwe samenwerking met Zwarts & Jansma Architecten uitgewerkt.

Het terras van de cafetaria biedt een schitterende uitkijk op het achterliggende natuurgebied van de Molenbeekvallei waar een netwerk van twee kilometer joggingpaden is gerealiseerd.

Meer informatie hier.

« terug naar overzicht

OMGEVING