Menu

een avontuurlijk 2017 gewenst!

Het OMGEVING-team wenst al zijn klanten en partners een spannend en uitdagend jaar met heel wat ruimte voor nieuwe ideeën en plannen.

Het bedrag dat wij uitsparen door onze nieuwjaarswensen digitaal te versturen, schenken wij dit jaar aan de vzw RAKO. RAKO staat voor Remote Area Kids Organisation en ijvert voor zuiver water, basisonderwijs en gezondheidszorg op het platteland van Cambodja. Elk jaar maakt de lokale afdeling, op basis van persoonlijke bezoeken aan de meest afgelegen gemeenschappen, een actieplan op waarin wordt aangegeven waar de noden het grootst zijn en op welke manier RAKO kan helpen om de levensstandaard van de bewoners duurzaam te verbeteren. Vervolgens start RAKO België de jaarlijkse zoektocht naar fondsen, zodat de projecten onder leiding van RAKO Cambodja met lokale aannemers en leveranciers kunnen worden uitgevoerd. Met de bijdrage van OMGEVING worden waterpompen gefinancierd en zullen in de loop van 2017 een zevental gemeenschappen voor het eerst beschikken over zuiver water.

Meer info over de projecten van RAKO vindt u op deze website.

« terug naar overzicht

OMGEVING