Menu

feestelijke inhuldiging school Kristus Koning te Brecht

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe schoolgebouw voor de autismewerking van Kristus Koning feestelijk ingehuldigd. Na 10 jaar voorbereidingswerk en 1,5 jaar werffase kunnen de leerlingen van het buitengewoon secundair onderwijs (BUSO) les volgen in een schoolomgeving die is aangepast aan hun specifieke noden. Met dit ontwerp zet OMGEVING in op zowel een kwaliteitsvolle inpassing in de groene, karaktervolle scholencampus als op een aangename, geborgen en prikkelarme leeromgeving. De circulatieruimte grenst aan de patioruimte en herbergt verschillende flexwerkplekken waardoor een open en transparant schoolgebouw ontstaat. Deze combinatie van flexibiliteit en openheid met compacte en serene klaslokalen creëert een aangename leer- en leefomgeving voor zowel de leerlingen als de leerkrachten.

« terug naar overzicht

OMGEVING