Menu

eerste fase vernieuwing Antwerp Expo in uitvoering

OMGEVING werkte gedurende vier jaar aan het masterplan Antwerp Expo dat vanuit een lange termijnvisie inzet op de kwaliteitsvolle vernieuwing van de site. Daarnaast bood OMGEVING met de opmaak van een planologisch attest ook ondersteuning voor de acties op korte termijn waarvoor een plan juridisch kader ontbrak. Eind augustus 2018 zijn de eerste resultaten van het ruimtelijk onderzoek en de plan juridische ondersteuning zichtbaar op het terrein.

In opdracht van Easyfairs werd de vernieuwing van de voorgevel en de inkomzone opgestart. Tegen eind oktober 2018, voor de start van de Boekenbeurs, zal deze eerste fase van de grondige vernieuwing van de eventlocatie zijn afgerond. Een tweede fase wordt gerealiseerd tegen de zomer van 2019 en omvat de uitbreiding van hal 4 met een eigen inkomzone en toegangsweg.

Tijdens de persvoorstelling op 17 september 2018 benadrukte CEO Dirk Van Roy het belang van de vernieuwing van Antwerp Expo tot een innovatieve eventlocatie in stedelijke context met internationale ambities.

« terug naar overzicht

OMGEVING