Menu

OMGEVING in Azië

Deze week is OMGEVING vertegenwoordigd op de Wuhan Placemaking Week (2018) in Wuhan, China en op de workshop ‘Master plan Ngoc Hoi . Orientation’ in Ngoc Hoi, Vietnam.

Onze collega Björn Bracke neemt deel aan een driedaagse ontwerpsessie georganiseerd door ISOCARP. Tijdens het voorbije congres kwam ’Waterfront Placemaking’ (verbetering van de openbare ruimte langs het water) als een sub-thema aan bod. Deze ontwerpsessie legt de focus op de transformatie van de ‘New Hanzheng Riverside Avenue’. Meer informatie is te vinden op de website.

Eveneens deze week vertegenwoordigt onze collega Steven Petit ons ontwerpbureau tijdens een driedaagse workshop rond het Master plan voor Ngoc Hoi in Vietnam, georganiseerd door de Ton Duc Thang Universiteit van Ho Chi Minh City. Deze workshop met internationale experten is de eerste in een reeks van drie en maakt deel uit van het ontwerpproces in het kader van de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van de Centrale Hooglanden van Vietnam.

« terug naar overzicht

OMGEVING