Menu

geselecteerd voor Groenpool Aalst en groene lobbenplan Ieper

Ontwerpbureau OMGEVING is recent geselecteerd voor twee uitdagende opdrachten. De stad Aalst selecteerde OMGEVING en partner Hesselteer om samen vorm te geven aan de multifunctionele Groenpool Aalst. Een co-creatief traject zal mee perspectieven bieden voor de realisatie van ecologische verbindingen en recreatieve kansen in het afwisselend Dendervalleilandschap. In Ieper zal OMGEVING met partner Plus Office werk maken van het groene lobbenplan en de hoogbouwnota. Vanuit ontwerpworkshops zullen ruimtelijke antwoorden worden geformuleerd voor een klimaatbestendige toekomst en een sterkere verankering tussen de stad en haar omliggend heuvellandschap. Beide opdrachten gaan binnenkort van start.

« terug naar overzicht

OMGEVING