Menu

gewonnen: open oproep Van Marcke site

Het ontwerpteam OMGEVING – UAUcollectiv wint Open Oproep Van Marcke site: de volledige studieopdracht voor de opmaak van een masterplan en eventuele uitvoeringsopdrachten voor de site Weggevoerdenlaan te Kortrijk. Het ontwerpvoorstel is geen traditioneel masterplan maar een experimentele, generatiebestendige ontwikkelingsstrategie. De aanwezige kwaliteiten, het karakter van de bestaande structuren alsook de specifieke topografie creëren de perfecte condities om te vertrekken vanuit de bestaande toestand en in te zetten op duurzame principes van circulariteit, hergebruik en identiteit.

De Van Marcke site wordt in de toekomst een levendige stadswijk waar collectiviteit centraal staat.

Klik hier voor meer info over dit project.

« terug naar overzicht

OMGEVING