Menu

gewonnen: Over de Ring Ringpark West

Het ontwerpteam OMGEVING – De Urbanisten – COBE heeft in de eerste fase van ‘Over de Ring’ een heel ambitieus plan uitgewerkt voor de Linkerscheldeoever in Antwerpen. Team West is dan ook zeer trots dat het vertrouwen krijgt om samen met Lantis het project Ringpark West verder uit te werken tot realisatie. Belangrijk voor de modal shift is de realisatie van het fietsnetwerk dat het Waasland vlot verbindt met de stad Antwerpen. Bovendien zal een ambitieus geluidsplan de geluidsimpact van de snelweg met minstens 10Db verminderen voor de omwonenden in Burcht, Linkeroever en Zwijndrecht.
Het team wordt in deze fase versterkt door partners NEY & Partners, SBE, D+A Consult, Driekwart Groen en Daidalos Peutz.

Klik hier voor info over het project.

« terug naar overzicht

OMGEVING