Menu

2020, wij zijn er klaar voor!

Met veel enthousiasme vliegt het OMGEVING team er weer in!

Amedeo Ardolino, Andries De Coninck, Anne Declerck, Annelies Jacobs, Björn Bracke, Bram Wyers, Carolien Decq, Christian Vermander, Christophe Carrette, Daphné Roels, Dora Borghijs, Dries Dams, Elizabeth Houttekiet, Els Van Looy, Eric Dessaer, Evi Peeters, Fien Batens, Gerben Van Schoote, Gilles Horemans, Guy Vloebergh, Gwen Laureys, Hans Druart, Harm Pauwels, Hilde Somers, Hilde Van Genechten, Iwein Mertens, Jan Baelus, Jehanne Storms, Jhonn Prada, Joke Vande Maele, Kejo Van Asbroeck, Kevin Favere, Koen Moelants, Kristof De Bonte, Kristof D’Hooghe, Leen De Groote, Lorenzo de Simone, Luc Wallays, Lucie Loosen, Lynn Vandeput, Maarten Moers, Marie Mistiaen, Myron Devolder, Nathalie Verelst, Paul Wuillaume, Paulius Usevicius, Peter Seynaeve, Peter Swyngedauw, Quoc Thang Trinh, Rob Van Hees, Ruben Eelbode, Roos Gellynck, Saskia Steenmeijer, Senne De Bleser, Simona Reiciunaite, Sofie Baert, Steven Petit, Stijn Peeters, Stijn Vyncke, Sven Augusteyns, Thomas Van Mol, Tine Daems, Tom De Cubber, Tompy Hoedelmans, Véronique Verschuren, Yannick Van der Veken, Yuehan Yang.

« terug naar overzicht

OMGEVING