Menu

kantoren van OMGEVING preventief gesloten – ons team blijft bereikbaar

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen inzake het Coronavirus (COVID-19) heeft OMGEVING beslist om preventief de kantoren in Antwerpen en Gent te sluiten tot zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn. Als maatschappelijk geëngageerd ontwerpbureau vinden wij het onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van ons netwerk, onze klanten en onze medewerkers voorop te stellen en zo mee de kans op verspreiding van het virus te beperken. Onze organisatie en al onze medewerkers blijven uiteraard steeds bereikbaar via e-mail, telefoon en Microsoft Teams. Wij verzekeren op die manier maximaal onze dienstverlening van thuis uit.

Wij verzoeken u omwille van voorgaande kantoorbezoeken of vergaderingen op kantoor te vermijden. Indien toch een afspraak op kantoor noodzakelijk is, vragen wij u om ons via e-mail of telefoon te contacteren. Wij zullen dan nagaan of dit overleg op een alternatieve manier kan worden georganiseerd. Onze medewerkers zullen u ook tijdig op de hoogte brengen van vergaderingen die worden uitgesteld.

Wij vragen uw begrip voor onze preventiemaatregelen. Wenst u graag meer informatie, dan kan u steeds terecht bij de contactpersoon van uw project. Voor algemene vragen kan u onze administratie contacteren, bij voorkeur via e-mail naar info@omgeving.be of via ons algemeen nummer +32 3 448 22 72.

« terug naar overzicht

OMGEVING