Menu

preventiemaatregel bij vergaderingen

Vanuit haar maatschappelijk engagement heeft OMGEVING besloten om tot en met 3 april niet meer deel te nemen aan fysieke vergaderingen. Wij willen daarmee maximaal meewerken aan de vraag van de overheid om samenkomsten te beperken en zo de verspreiding van het Covid-19 virus te vertragen. 

Indien gewenst kan OMGEVING actief televergaderingen organiseren, ook met externe deelnemers. De contactpersoon van uw project zal de mogelijkheden spoedig met u bespreken. Werfvergaderingen worden beperkt tot een rondgang in open lucht waarbij de dringende punten aan bod kunnen komen.

Wij danken u voor uw begrip voor onze preventiemaatregelen. Wenst u graag meer informatie, dan kan u steeds terecht bij de contactpersoon van uw project. Voor algemene vragen kan u onze administratie contacteren, bij voorkeur via e-mail naar info@omgeving.be of via ons algemeen nummer +32 3 448 22 72.

« terug naar overzicht

OMGEVING