Menu

geselecteerd: haalbaarheidsstudie Truong Giang rivier Vietnam

OMGEVING en haar partner Royal HaskoningDHV zijn geselecteerd voor de opmaak van de haalbaarheidsstudie voor Truong Giang rivier in de provincie Quang Nam, centraal Vietnam. De studie, geïnitieerd door de Ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid van de Nederlandse overheid, moet antwoorden bieden op problemen zoals sedimentatie, bevaarbaarheid en aantasting door aquacultuur maar ook op klimaatproblemen zoals overstromingen. Door middel van drie cocreatieve workshops met de verschillende stakeholders zal het team natuurvriendelijke oplossingen bieden voor de geformuleerde uitdagingen. OMGEVING begeleidt mee de workshops en zal als landschapsdeskundige waterbouwkundige partner Royal HaskoningDHV ondersteunen.

Met deze studie onderstreept OMGEVING ook in Vietnam haar focus op klimaatadaptieve en cocreatieve projecten. De studie start in februari 2021 en loopt vijf maanden.

« terug naar overzicht

OMGEVING