Menu

voorstelling plannen voor Leiewerken in Menen

Tijdens het digitale infomoment van 18 mei 2021 zijn de plannen voor de Leiewerken in het centrum van Menen, die kaderen binnen het project Seine Schelde Vlaanderen, voorgesteld aan de buurt. De voorbije maanden was het team van de THV Doortocht Menen aan de slag met de definitieve ontwerpplannen om in het centrum van Menen de noodzakelijke rechttrekking van de Leie, de vernieuwde brug in Rijselstraat en de daarbijhorende nieuwe publieke ruimte verder uit te werken. Hiermee wordt een grote opportuniteit benut om de band tussen de stad en de Leie te versterken en in te zetten op stadvernieuwing. In de THV bundelen drie ontwerp- en studiebureaus hun krachten: SBE verzorgt het deel waterbouwkunde, NEY & Partners neemt het ontwerp van de bruggen op zich en OMGEVING staat in voor het ontwerp van de publieke ruimte.

Klik hier voor meer info over dit project.

« terug naar overzicht

OMGEVING