Menu

geselecteerd: raamcontract Horizon+

OMGEVING is samen met haar teampartners geselecteerd voor de ondersteuning van de projectcoördinatie voor het strategisch project Horizon +. Dit intergemeentelijk project in opdracht van de provincie Vlaams-Brabant heeft tot doel om met de partners gemeente Sint-Genesius-Rode, gemeente Hoeilaart, gemeente Overijse en gemeente Tervuren, Aquafin en de diensten van de Vlaamse Overheid de open ruimte van de betrokken gemeenten sterker te verbinden met het Zoniënwoud.

Met het raamcontract wordt een volgende stap richting realisatie gezet, na de voorstudie van 2018-2020 door Plusoffice + DELVA. De komende jaren zal worden gewerkt aan het intergemeentelijk beleidsplan, het interbestuurlijk beeldkwaliteitsplan en grensoverschrijdende landschapsbeelden en tot slot aan het interbestuurlijk RUP en de (inter)gemeentelijke verordening. Dit project wordt getrokken door OMGEVING + Spatie Maakt Ruimte + Plusoffice Architects, samen met een multidisciplinair team bestaande uit partners Arcadis, Suunta, Orientes en GSJ advocaten. Begin 2022 gaat de opdracht officieel van start.

« terug naar overzicht

OMGEVING