Menu

geselecteerd: nerven over de Ring in Antwerpen

OMGEVING + De Urbanisten zijn geselecteerd om samen werk te maken van de ‘nerven over de Ring’ in de stad Antwerpen. De nerven moeten de toekomstige Ringparken vlot bereikbaar maken. Voor ons als ontwerpteam is een nerf geslaagd wanneer zachte weggebruikers massaal voor de nervenroutes kiezen omdat ze veilig, functioneel en aangenaam zijn en bovendien eenvoudig te bereiken. Het gebruik van een nerf wordt een aangename gewoonte.

In deze opdracht nemen we onze ruime ervaring mee die onder andere werd opgebouwd tijdens het project ‘De Grote Verbinding’ waar we met veel goesting de realisatie van Ringpark West en het voorontwerp voor Ringpark Het Schijn opmaakten. Onze aanpak is alternatief en actiegericht, want het uitrollen van de nerven moet nu gebeuren! Wij gaan snel aan de slag met ons multidisciplinair team!

« terug naar overzicht

OMGEVING