Menu

geselecteerd: Knoop van Kessel-Lo Leuven

OMGEVING is samen met haar teampartner Plusoffice Architects geselecteerd voor de opmaak van het masterplan en de ontwikkelingsstrategie voor de Knoop van Kessel-Lo in Leuven: site oude busstelplaats en omgeving Blauwputbrug.

Tijdens een intensief maar productief ontwerpproces wenst het team te onderzoeken hoe deze complexe knoop kan ontwikkelen tot goed functionerend geheel. Vanuit de thematische ontwerpbenaderingen mobiliteitsknoop, programmaknoop en ecologische knoop zal de ontwikkeling tot volwaardig stadsdeel met lokale en bovenlokale verankering worden verkend.

Dit project in opdracht van de stad Leuven wordt getrokken door de ontwerpcombinatie OMGEVING en Plusoffice Architects, samen met een multidisciplinair team bestaande uit ondersteunende partners Suunta, Orientes en Ingenium.

#OMGEVING #urbanism #leuven #knoopvankessel-lo #masterplan #urbantransition

« terug naar overzicht

OMGEVING