Menu

fietstunnel Welriekendedreef geopend!

De bestaande voetgangerstunnel onder de Ring aan het eind van de Welriekendedreef in Overijse is omgevormd tot een tunnel met een zachte fietshelling. Via de vernieuwde tunnel kunnen fietsers vanaf nu veilig en vlot de Ring rond Brussel onderdoor. Kunstenaarscollectief Treepack zorgde voor een aantrekkelijk kunstwerk met een bloemrijke inkleuring van de bestaande tunnel terwijl een imposante opdruk van een vliegend hert trots op de nieuwe tunnelwanden prijkt.

Dit project kadert in het totaalproject van Werken aan de Ring in opdracht van De Werkvennootschap en onderstreept OMGEVING’s focus op duurzame mobiliteitsprojecten met kwaliteitsvolle fietsinfrastructuur.

 Partners: Ney & Partners, SBE, D+A,  MINT en Hesselteer

« terug naar overzicht

OMGEVING