Menu

(Stagiair-)architect

OMGEVING is op zoek naar een getalenteerde (stagiair-)architect met minimaal een jaar ervaring.

Voor de uitbreiding van ons architectenteam zoeken wij een kritische, creatieve persoonlijkheid die gepassioneerd bezig is met architectuur, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en over de nodige dosis communicatieve vaardigheden beschikt. Kennis van Frans is een plus.

OMGEVING biedt jou een boeiende werkplek aan met een gevarieerd takenpakket op verschillende schalen en in zeer uiteenlopende contexten. Je wordt betrokken bij het project van ontwerpfase tot uitvoering. OMGEVING wil vernieuwend zijn en houdt niet van platgetreden paden, standaardoplossingen of bandwerk. Creativiteit, alternatieve denkpisten en eigenzinnigheid kenmerken ons bureau.

Bij OMGEVING krijg je de kans om mee te werken aan zowel renovatie- en herbestemmingsprojecten als nieuwe ontwikkelingen binnen het wonen, de zorg en de publieke sector. Voorbeelden van recente renovaties zijn de Abdij van Averbode en het Klooster Termien in Genk. Recente ontwerpen voor nieuwe ontwikkelingen zijn onder andere de woonprojecten Rinkkaai in Gent en Groen Zuid in Antwerpen en de bibliotheek in Zoersel.

 

Mede door de multidisciplinaire samenstelling van het ontwerpbureau worden alle projecten steeds benaderd vanuit hun ruimere context. Naast een inspirerende opdrachtenportefeuille biedt OMGEVING de mogelijkheid aan om op termijn verantwoordelijkheid voor diverse projecten op te nemen.

Uitstekende ontwerpvaardigheden en een grondige kennis Autocad en/of Revit, Sketchup, MS Office, Photoshop, InDesign en Illustrator zijn een vereiste.

Zegt deze job jou iets? Stuur jouw reactie, voorzien van curriculum vitae, portfolio en motivatie aan OMGEVING cvba, ter attentie van Nathalie Verelst, Uitbreidingstraat 390, 2600 Berchem. Mailen kan ook naar job@omgeving.be.

Wij kijken uit naar jouw reactie, en maken graag tijd voor jou.