Ons bureau

OMGEVING is een internationaal, multidisciplinair ontwerpbureau. Al meer dan vijftig jaar werken wij aan de duurzame leefomgevingen van morgen. Dat doen we met een team van meer dan tachtig landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs vanuit de kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent in België en Ho Chi Minh City in Vietnam.

De innovatieve en creatieve ideeën van ons multidisciplinair team leiden tot duurzame en doordachte ontwerpen.

Antwerpen

Ons kantoor in Antwerpen is het hoofdkantoor. Het bevindt zich dicht bij het station Antwerpen-Berchem. Het oude pakhuis met meerdere verdiepingen biedt plaats aan werkruimten, vergaderzalen en vormt het administratief centrum van onze organisatie.

Gent

Ons kantoor in Gent bevindt zich op wandelafstand van het station Gent-Dampoort. Het eerste verdiep in het mooie, historische gebouw wordt gebruikt als een permanente werklocatie.

Brussel

Collega’s die in en rond Brussel wonen, kunnen onze deeltijdse kantoorruimte in Impact House gebruiken. Het kantoor vormt de perfecte plaats om in contact te komen met anderen en om dicht bij onze projecten in Brussel te zijn.

Ho Chi Minh City

Ons kantoor in Ho Chi Minh City voorziet werkruimte voor onze Vietnamese collega’s die voornamelijk werken aan projecten in en rond Vietnam. Het kantoor bevindt zich in Central District 1 en is makkelijk bereikbaar.

B Corp label 2024

OMGEVING is het eerste Belgische bureau, gespecialiseerd in landschapsarchitectuur en stedenbouw, dat de B Corp certificatie heeft behaald. Gecertificeerde B Corporations, of B Corps, zijn bedrijven die zijn geverifieerd door B Lab omdat zij de hoge standaarden behalen voor duurzaamheid, sociale en ecologische prestaties, transparantie en  verantwoordelijkheid.

Ben je benieuwd naar de gezichten achter OMGEVING?